Goedkope Android toestellen

Samsung Galaxy PocketNa het vorige bericht over App Inventor lesmateriaal is wellicht de vraag boven komen drijven hoe je dit kunt bekostigen. Niet elke leerling heeft een Android toestel, en veel Android telefoons zijn vrij prijzig. Zeker gezien het vaak beperkte budget wat er voor het vak informatica beschikbaar is.

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook betaalbare toestellen op de markt te vinden. Dit zijn uiteraard geen toppers: ze zijn trager, hebben een minder mooi scherm en kunnen niet Android 4 aan. Toch bieden deze toestellen veel waar voor hun geld, zo blijkt uit de review op Tweakers.net van enkele toestellen onder de 100 euro. De telefoons bieden voldoende functionaliteit om leuke apps voor te schrijven, en voor deze prijs is het mogelijk er enkele van aan te schaffen voor leerlingen.

De besproken telefoons op een rij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.