HTML 5 Poster

Als technologie liefhebber houd ik Kickstarter regelmatig in de gaten. Op Kickstarter kun je een project presenteren, vervolgens kun je zo’n project steunen. Bij het behalen van de productie drempel betaal je en wordt het project daadwerkelijk uitgevoerd.

HTML 5 posterEen interessant project wat ik vandaag tegenkwam is de HTML 5 Poster. Dit lijkt me een mooie poster om in mijn lokaal op te hangen, en ik heb het project dan ook ‘gebackt’. Back ook, en hang deze poster ook op in jouw lokaal!

Update: Helaas is het Kickstarter doel niet behaald. Mogelijk komt er toch nog een mogelijkheid om de HTML 5 poster aan te schaffen, ik houd jullie op de hoogte!

1 gedachte op “HTML 5 Poster

  1. Pingback: HTML 5 poster te koop - Informatica.NU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.