HTML 5 poster te koop

Eerder heb ik bericht over het Kickstarter project HTML 5 poster, helaas is er voor dit project niet het benodigde geld verzameld. De makers hebben gelukkig besloten om het printen zelf te financieren. Hierdoor is het toch mogelijk de poster aan te schaffen en in je lokaal op te hangen!

HTML 5 poster

ParagraafDe poster geeft een introductie van HTML 5 voor beginners, er is geen voorkennis van HTML nodig. Ideaal dus voor leerlingen. De structuur van een HTML document, het opmaken van tekst, lijsten en multimedia komen aan bod. Alle onderdelen worden uitgelegd door middel van een stukje code en een afbeelding van de uitvoer.

De poster is verkrijgbaar in de speciaal hiervoor opgerichte webwinkel. Persoonlijk betaal je $28,50, scholen krijgen korting en betalen $19,-. Voor verzending komt er $10,- bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.